Onze website gebruikt cookies om onze website te verbeteren. Meer informatie
Sluit dit venster

Onbewust wordt er – nog meer dan voor de pandemie – heel veel van je verwacht. Uiteraard operationeel. Maar ook als verbinder, met name op emotioneel niveau. En tegelijkertijd dat je perspectief op de toekomst biedt. Een toekomst waarin organisaties een nieuwe Future Way of Working uit gaan vinden.   

Hoe we dat weten? Altuïtion heeft het initiatief genomen voor een continue reis waarin we ieder kwartaal inzichten bieden vanuit drie emotionele belevingsperspectieven: medewerkers, managers en klanten. We noemen deze belevingsupdate: Nieuwste Normaal Emotional Journey.Download hieronder de PDF en ontvang ook de updates

Wil je weten wat de behoeften, beleving en barrières van medewerkers, managers en klanten zijn en hoe ze naar het nu en naar de toekomst kijken? Download hieronder de PDF van de complete rapportage. We sturen je – uiteraard eveneens kosteloos – de toekomstige updates.


Wil je dieper op de materie ingaan? 
Ik download zo direct de rijke rapportage van Altuïtion’s Nieuwste Normaal Emotional Journey. Aanvullend wil ik:

dieper op deze materie ingaan met peers van andere organisaties over de How do you do it? Nodig mij uit voor een Ronde Tafel-gesprek Op Afstand Dichtbij.
iemand van Altuïtion spreken over het platform Make It Work LAB, een platform waarin bedrijven en overheidsorganisaties experimenten en proeftuinen uitwisselen, waarmee iedereen voor zijn voordeel kan doen voor het vormgeven van de Future Way of Working binnen de eigen organisatie.
 

Wilt u een 9+ organisatie worden en excelleren in emotionele klant- en medewerkersbeleving?

We kunnen u hier alles over vertellen en geven graag antwoord op al uw vragen!

Neem contact met mij op Ik mail mijn vraag

Elke 9+ ervaring
vergroot het enthousiasme en het succes.

- Stephan van Slooten