Onze website gebruikt cookies om onze website te verbeteren. Meer informatie
Sluit dit venster

Onze partners

 

Olson Zaltman Associates

Altuïtion heeft voor Nederland een exclusieve licentie voor het gebruik van de ZMET®-methodiek. ZMET® vormt een doorbraak in onderzoekstechnieken en meetbaarheid van onbewuste behoeften, drijfveren en onuitgesproken verwachtingen. ZMET® is ontwikkeld door prof. Gerald Zaltman, aan de Harvard Business School.

"Altuïtion has an exclusive license within the Netherlands to use the patented ZMET® method developed by Gerald Zaltman at the Harvard Business School. The ZMET® patent (USA Patent Number 5,436,830) is owned by Olson Zaltman & Associates, LLC. This license is authorized by Olson Zaltman & Associates, LLC."

 

Underlined

Underlined is een organisatie die een SAAS-platform heeft ontwikkeld om klantgedragdata te verzamelen en te verbinden met klantfeedbackdata, waarna het met mining-technieken de data verwerkt, om tot goede inzichten en stuurinformatie te komen over de klantreis, over de ervaren beleving en over de te maken keuzes voor verbetering en besparing. Underlined is Altuïtion’s partner voor Customer Journey Mining. En Altuïtion is Underlined’s Customer Experience Consultancy-partner.

 

 

CYS

CYS is gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van klant- en medewerkersfeedback. CYS biedt een feedbackplatform voor medewerkers en klanten om feedback te verzamelen, te analyseren en te rapporteren. Continu meten, root cause analyses, toegankelijke rapportages: CYS draait er de hand niet voor om. CYS heeft geavanceerde en toegankelijke software ontwikkeld, en Altuïtion is CYS’ Customer Experience Consultancy-partner.

Expoints

 

Milkymap

 

TheyDo

 


 

Business Models Inc.

Business Models Inc. (BMI) is een internationaal designbureau voor strategie en innovatie. BMI helpt opdrachtgevers met het ontwerpen van een betere business, altijd vanuit een strategische aanvliegroute. Voor het ontwerpproces genaamd "Double Loop" heeft BMI twee internationale awards gewonnen. Altuïtion en Business Models Inc. werken samen met opdrachtgevers aan nieuwe businessmodellen en winnende proposities.

 
SRM
SRM is hét opleidingsinstituut voor beginnende én ervaren professionals in de marketing, online marketing, marketingcommunicatie en communicatie. Samen met SRM organiseert Altuïtion de Masterclass Customer Journey en de Masterclass Impactvolle Customer Experience.  
​​​
 

University of Groningen Business School
 

De University of Groningen Business School (UGBS) biedt executive programma's en masteropleidingen op academisch niveau met een praktische inslag, gericht op de verdere ontwikkeling van professionals en de organisaties waar zij werken. Samen met UGBS organiseert Altuïtion de opleiding Customer Experience Management, zowel in-company als via open inschrijving.

Klantgericht Verbeteren

Voor trainingen werken we geregeld samen met Klantgericht Verbeteren. Het bureau gelooft – met ons – dat de klantgerichtheid wordt vergroot door het versterken van teams. Klantgericht Verbeteren is DISC-gecertificeerd en de trainers zijn CRKBO-geregistreerd docent.

Dichter Bij De Kern (DBDK)

Dichter Bij De Kern is opgericht door Bart van Ratingen. DBDK’s missie is het om heldere teksten te schrijven en ook ingewikkelde zaken begrijpelijk te presenteren. Bart heeft als redacteur een belangrijke bijdrage geleverd aan alle drie boeken van Altuïtion. Als gepassioneerde perfectionisten vragen we veel van onze business partners. Dat Bart al jaren onze huisschrijver en huisredacteur is, zegt – in zeer positieve zin – veel over zijn professionaliteit, vakmanschap en flexibiliteit.

Wilt u een 9+ organisatie worden en excelleren in emotionele klant- en medewerkersbeleving?

We kunnen u hier alles over vertellen en geven graag antwoord op al uw vragen!

Neem contact met ons op Ik mail mijn vraag

Elke 9+ ervaring
vergroot het enthousiasme en het succes.

- Stephan van Slooten, Managing Partner

Ik beleef me helemaal gek elke dag en met veel plezier!

- Wilfred Achthoven, Managing Partner