Meer weten?

Bel of mail 


Jeffrey Himpers


073 6469393

jhimpers@altuition.nl

Retentiedesk®

De kracht van direct resultaat

Klantbehoud wordt voor veel ondernemingen steeds belangrijker. Want bestaande klanten aan boord houden is misschien nog wel belangrijker dan nieuwe klanten aantrekken. Tegelijkertijd ervaren veel bedrijven dit bij uitstek als een lastig proces. Niet altijd is duidelijk welke acties daadwerkelijk bijdragen aan klantbehoud, en tegen welke baten welke kosten staan. Hoe kun je gestructureerd werken aan klantbehoud? Welke signalen wijzen op een voortijdig vertrek van klanten? En hoe win je ze na vertrek weer terug?

Altuïtion is al jaren marktleider in het begeleiden van organisaties als het gaat om klantbehoud. Onze methodiek voor (commercieel) succes in klantbehoud bieden wij aan onder de naam de Retentiedesk®.

Commercieel succes in klantbehoud

De Retentiedesk® is een gespecialiseerde full service dienstverlening voor de realisatie van kleine tot grootschalige marketing- en klantenservice acties. De Retentiedesk® verbindt onze ruime expertise en cross-sector ervaring in klantbehoud met een gespecialiseerd call center.

Voor inzet van De Retentiedesk® geldt:

  • een gefundeerde strategische aanpak, gedreven door reële consumer insights en een gedegen afweging tussen de benefits en de kosten;
  • tijdelijk of voor een langere periode;
  • tegen vaste tarieven en afgesproken serviceniveaus;
  • zowel bij direct klantcontact als bijvoorbeeld via intermediairs.

Bij inzet van De Retentiedesk® verzorgen het gehele traject: de analyse, het advies, de creatieve input én het begeleiden van de medewerkers. Dat doen we met maximale focus op het resultaat. Daar komt bij dat een niet onbelangrijk (bij-)effect van onze succesvolle klantbehoudtrajecten is, dat er een oprechte klantfocus in de organisatie ontstaat. Sowieso bij de direct betrokken medewerkers, maar vaak ook in de rest van de organisatie.

Tot slot heeft Altuïtion ook ruime ervaring in het ondersteunen van organisaties in het inrichten van hun eigen (interne) Retentiedesk®! 

In de afgelopen jaren heeft Altuïtion € 4 miljard omzet beschermd voor haar opdrachtgevers.